Nova zvezda je rođena: Pogledajte “novu” Macu Diskreciju u akciji! (video)

Izvor: Svet, 29.Maj.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova zvezda je rođena: Pogledajte “novu” Macu Diskreciju u akciji! (video)

Paralelno sa završnicom takmičenja “Zvezde Granda”, u toku su, širom Srbije, audicije za novu sezonu emisije na TV Prva, a ovih dana je pravi internet hit snimak iz Kruševca. Pažnju vesele publike privukla je atraktivna devojka koja pre svega likom dosta podseća na zvezdu rijalitija “ParoviMacu Diskreciju. Kako je kandidatkinja pevala – ostavljamo vama da sudite. Ne može se, međutim, poreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je “zapalila masu”.
Nije ni žiri ostao ravnodušan.
“Znaš šta si ti za onu Macu Diskreciju i Atinu Ferari? Hočeš da ti kazem šta? Evo, slušaj aplauz!”, egzaltiran je bio Saša Popović. Na kraju je pitao publiku – “Hoćete još?”. Dobio je, očekivano, horski potvrdan odgovor. Usledila je, međutim, “moša”: “E, nema više.”


Nova MACA DISKRECIJA HAHAHA – Audicija Zvezde Granda 2015/16, Krusevac.
Posted by Atraktiva on Wednesday, May 20, 2015


Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova zvezda je rođena: Pogledajte “novu” Macu Diskreciju u akciji! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015

Paralelno sa završnicom takmičenja “Zvezde Granda”, u toku su, širom Srbije, audicije za novu sezonu emisije na TV Prva, a ovih dana je pravi internet hit snimak iz Kruševca. Pažnju vesele publike privukla je atraktivna devojka koja pre svega likom dosta podseća na zvezdu rijalitija “Parovi”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.