Nova hit majica Marije Šerifović: Nemam noge ko Lepa Brena!

Izvor: Scandal.rs, 05.Okt.2015, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova hit majica Marije Šerifović: Nemam noge k`o Lepa Brena!

“Tokom čitavog serijala Zvezde Granda ću nositi genijalne majice sa još genijalnijim porukama”, izjavila je nedavno pevačica Marija Šerifović.

Neki su konstatovali da nema potrebe za ovakvim prepucanjem jer su i jedna i druga odlične u svom fahu i da je najvažnije, ipak, negovati sopstveni stil.

Naravno pod uslovom da on postoji…

Da li vam se dopadaju Marijine majice?
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Nova hit majica Marije Šerifović: Nemam noge k`o Lepa Brena!

Izvor: Svet, 05.Okt.2015

“Tokom čitavog serijala Zvezde Granda ću nositi genijalne majice sa još genijalnijim porukama”, izjavila je nedavno pevačica Marija Šerifović.. Obećanje je i ispunila, pa je tako “prošetala” majicu sa duhovitim natpisom: “Jer nemam noge ko Lepa Brena”, na šta su joj fanovi momentalno...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.