Nisu više cimerke: Zvezde Granda rešile da se osamostale!

Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2014, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisu više cimerke: Zvezde Granda rešile da se osamostale!

Vanja Mijatović i Andreana Čekić doskoro su bile cimerke, ali kako saznajemo, koleginice više ne žive zajedno. Naime, pevačice su nekoliko godina živele u stanu koji su iznajmljivale od Aca Pejovića, ali su pre nekoliko dana odlučile da se osamostale i nastave život svaka za sebe.

“Andreana i Vanja su živele nekoliko godina zajedno, a nedavno su odlučile da svaka iznajmi stan za sebe. Nisu se svađale i dalje su jako dobre drugarice, ali žele obe da se osamostale. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Vanja sada stanuje kod autokomande, a Andreana još uvek traži adekvatan stan. Inače, njih dve su živele kod Aca Pejovića, ali pošto je stan velik, ne isplati se nijednoj da ostaje tu i sama plaća kiriju i račune”, rekao nam je izvor blizak Mijatovićevoj.

Kako bismo proverili ovde informacije, kontaktirali smo sa Vanjom, koja je potvrdila naša saznanja.

“Tačno je da ne živim više sa Andreanom. Rešile smo da se osamostalimo, a ovih dana ona će doći do mene da vidi stan u kom sam sada. Među nama je sve u najboljem redu, nismo se svađale, taman posla. Moglo se očekivati da će se to jednog dana desiti”, bila je iskrena ova zvezda „Granda“.

Izvor: Alo!

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.