Nikolina Kovač operisala tumor materice

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolina Kovač operisala tumor materice

Pevačica Nikolina Kovač proživljavala je pravu životnu dramu poslednjih meseci jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Zvezda “Granda” je operisana i sada čeka histopatološki nalaz kojim će se znati da li je u pitanju benigni ili maligni tumor.
Ono što je najvažnije za Nikolinu jeste da zahvat nije ostavio nikakve posledice na reproduktivne organe, piše “Kurir”.
“Nikolina je nedavno podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu u bolnici ‘Narodni >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << front’, a tim hirurga je prilikom intervencije otklonio tumor sa materice. Ona se sada dobro oseća, ali je i dalje u strahu. Kako kaže, smiriće se kada dobije rezultate biopsije”, rekao je izvor blizak pevačici.
Nikolina, koja je i pored zdravstevnih problema radila punom parom, potvrdila je ova saznanja.
“O tome samo zna najuži krug ljudi iz mog okruženja. O zdravlju ne želim javno da govorim i zato vas molim da me razumete. Apelujem na sve devojke i žene da redovno idu na pregled kako bi na vreme otkrile problem ukoliko on postojei i sprečile veće komplikacije”, navela je ona.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolina Kovač operisala tumor materice

Izvor: Scandal.rs, 06.Mar.2015

Pevačica Nikolina Kovač proživljavala je pravu životnu dramu poslednjih meseci jer je otkrila da boluje od tumora grlića materice. Zvezda “Granda” je operisana i sada čeka histopatološki nalaz kojim će se znati da li je u pitanju benigni ili maligni tumor...Ono što je najvažnije za Nikolinu...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.