NIKAD NAPETIJA EMISIJA ZVEZDA GRANDA: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jun.2016, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD NAPETIJA EMISIJA ZVEZDA GRANDA: Ovih 10 takmičara je prošlo dalje! (VIDEO)

Foto: Promo Grand

Polako se bližimo superfinalu takmičenja "Zvezde Granda", a najnovija emisija bila fantastična. Kandidati su bili perfektni, a žiri u elementu.

Posle velike borbe, odlučeno je ko ide dalje. To su: Marina Stefanović, Fatmir Sulejmani, Maryana Katić, Ibro Bublin, Uroš Živković, Zvezdana Stevanović, Denis Ibrahimović, Nikola Ajdinović, Aleksandra Mladenović i Ermin Redžić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Foto: Promo Grand

Oni koji nisu prošli dalje, imaće priliku da izbore mesto u super finale preko baraža. Emisiju su vodili Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Pogledajte celu emisiju "Zvezda Granda":



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zvezde Granda: Ovo je 10 finalista

Izvor: TekstPesme.rs, 26.Jun.2016

Posle velike borbe, i mnogo neizvesnosti, žiri je jedva odabrao koji kandidati će se plasirati u finale. Polako se bližimo superfinalu takmičenja “Zvezde Granda“, a najnovija emisija bila je fantastična. Kandidati su bili perfektni, a žiri u elementu. Posle velike borbe, napetosti i truda odlučeno...

Nastavak na TekstPesme.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.