NEĆE U ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Poznata pevačica odlučila... Odbiće ponudu Saše Popovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2017, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEĆE U ŽIRI ZVEZDA GRANDA! Poznata pevačica odlučila... Odbiće ponudu Saše Popovića

Definitivno!

Iako je mnogim njenim kolegama posle učešća u ovakvim emisijama porasla popularnost, folk zvezda, koja se poslednjih godina retko pojavljuje, tvrdi da je to ne zanima i da će odbiti ponudu Saše Popovića ukoliko je nekada bude bilo.

- Saša Popović radi svoj posao dvadeset četiri sata dnevno. Veliki je profesionalac i radoholičar. Sve kolege koje žiriraju u njegovom šouu „Zvezde Granda>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo provode mnogo vremena i ja im skidam kapu, ali ja, jednostavno, nisam iz te priče. Naravno, mnogo kvalitetnih pevača je došlo na estradu nakon tog takmičenja, ali da vam kažem, to je mukotrpan posao - objašnjava Sanja za „Alo!” i dodaje da već godinama nije deo estrade, ali da ne žali jer joj tako trenutno najviše odgovara.

- Uglavnom se odmaram, nisam se baš dugo pojavila na nekom događaju, godinama nisam u javnosti. Treniram, ponekad odradim neki nastup, a potom odem negde na nekoliko dana da se odmorim. I to mi baš prija. odgovara mi ova faza i nekako sam sada najopuštenija - rekla je Sanja, a na pitanje da li se možda povukla zbog spletkarenja među kolegama, ona kaže:

- Iza mene je karijera. Ne može vam niko napraviti problem u poslu do vas samih. Kad si mlad, možda neko i može da te navuče na tanak led, ali opet, ako tebe skandali ne zanimaju, ti si onda van toga i traješ - rekla je Sanja, koja ipak nije spremna da u potpunosti odbaci pevanje, pa nam je otkrila svoje planove:

- U planu su singlovi, ili čak album na jesen, ali polako. Sada se baš odmaram od svega - kaže ona.

Podsetimo, pevačica koja je godinama na estradi u jeku popularnosti je bila 2004. godine kada je objavila album sa kojeg su se izdvojile pesme "Na drugoj strani kreveta" i "Za inat rođena", a devedesetih je žarila i palila hitovima "Janje umiljato" i "Tebi i meni za prošle dane".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.