(NE)SAVRŠEN ZLOČIN: Da pitate inspektore ko je Jelenin ubica, 90 odsto njih reklo bi isto, ali...

Izvor: Press, 26.Sep.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(NE)SAVRŠEN ZLOČIN: Da pitate inspektore ko je Jelenin ubica, 90 odsto njih reklo bi isto, ali...

Policija nema više nijedan dovoljno dobar trag za nastavak istrage ubistva zvezde Granda Jelene Marjanović.
Foto:srbijadanas.rs
Uprkos natpisima medija u kojima se svako malo najavljuju novi krunski dokazi koji samo što nisu doveli do otkrivanja i hapšenja ubice, istina je da inspektori koji rade na ovom slučaju u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nemaju ama vaš ništa konkretno u svojim rukama.
Idu iz početka Izvor iz policije, inače visoko pozicionirani funkcioner beogradske policije, veruje da će ovo ubistvo ostati misterija još nekoliko godina!
- Znam ja da ne postoji savršeni zločin i da se svaki ubica pre ili kasnije otkrije, ali plašim se da Jelenin ubica neće biti otkriven u nekom doglednom periodu. Potpuno iskreno da vam kažem, mi više u rukama nemamo ništa opipljivo, nijedan dovljno dobar trag za ozbiljan nastavak istrage.
Foto: Srbija Danas

On napominje da to što tragova i novih dokaza nema nipošto ne znači da će ovaj slučaj biti zatvoren i da će istraga biti zaustavljena. 
- Inspektori svakodnevno rade na istrazi ubistva Jelene Marjanović, taj slučaj je i dalje prioritet u našem radu. Sada se iznova pregledaju svi spisi iz predmeta, svi prikupljeni tragovi, sve izjave saslušanih građana. Pokušavamo da nađemo bilo šta za šta bismo se zakačili, bilo kakvu nelogičnost, bilo kakav trag, bilo kakvu sumnju. Takođe, kolege nastavljaju razgovore sa članovima porodice Marjanović i njihovim najbližim rođacima i prijateljima.
Prema rečima ovog izvora, u dosadašnjim iskazima Jelninog muža Zorana, svekra i svekrve Vladimira i Zorice, kao i devera Miloša ima dosta nedoslednosti i kontradiktornosti koje upućuju na izvesne sumnje ali...
- To je za samo to, mi imamo samo ozbiljne sumnje... Pazite, kada biste razgovarali sa inspektorima koji vode istragu Jeleninog ubistva i kad biste ih pitali ko je ubica, oni bi vam u privatnom razgovoru rekli da sa 90 odsto sigurnosti mogu da tvrde da je to ta jedna osoba. Ali konkretnih materijalnih dokaza protiv te osobe nema i to je najveći problem. 
Puno lažnih novinarskih tragova - Ne znam zašto se to piše... Ili ti novinari, u nedostatku boljih priča, izmišljaju priče ili ih neko ozbiljno laže. Mi bismo voleli da postoji bilo kakav novi trag, ali njega na žalost nema! 
 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

JELENINO UBISTVO SAVRSEN ZLOCIN Svi tragovi pali u vodu policija nemocna

Izvor: medio.rs, 26.Sep.2016

Nema nikakvog krunskog dokaza o kome javljaju neki mediji.. Istina je da inspektori nemaju više ama baš ništa konkretno u rukama.. Istraga, i pored toga, neće biti zatvorena..Policija nema više nijedan dovoljno dobar trag za nastavak istrage ubistva zvezde Granda Jelene Marjanović, saznaje Informer...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.