Miljana Kulić namazala šamponom lice Igoru

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miljana Kulić namazala šamponom lice Igoru

Skandal majstor Miljana Kulić iz Niša uveliko pravi pometnju u hotelu “Maldivi“.

Miljana Gonič, kako su je nazvale zvezde “Granda“ koje je proganjala, noću ne može da spava, ali ne daje ni svojim cimerima da to čine.

Pored toga što ih budi, ona se i na grub način našalila sa pevačem Igorom X.

“Ja spavao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i tek u jednom momentu budim se i vidim da mi je Miljana stavila šampon na lice. Molim vas, da se ovo više ne ponavlja, jer ću u suprotnom napustiti šou. Ovo je uznemiravanje”, požalio se Igor menadžmentu hotela “Maldivi”.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana Kulić namazala lice Igoru…šamponom!

Izvor: Tracara.com, 02.Jul.2015

Već je dobila titulu skandal majstora (foto: Youtube/ Screenshot) Rijaliti Maldivi  je tek počeo, a jedna ukućanka se već istakla kao skandal majstor! Nišlijka Miljana Kulić, koju su već prozvali Miljana Gonič, na grub se način našalila sa pevačem Igorom X. “Ja spavao i tek u jednom...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.