MILJANA IZ MALDIVA ZA KURIR: Mišel mi je dao povoda da ga proganjam!

Izvor: Kurir, 07.Jul.2015, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA IZ MALDIVA ZA KURIR: Mišel mi je dao povoda da ga proganjam!

Da me je saslušao, ostavila bih ga na miru. Zvala sam ga da mu kažem da ulazim u „Maldive“, a on mi je rekao da budale kao što sam ja ne primaju

Miljana Kulić (20) posle šest dana boravka u rijalitiju „Maldivi“ vratila se u rodni Niš. Produkcija je u dogovoru s njenim roditeljima rešila da je za nju bolje da bude u spoljnom svetu.

Iako je kratko bila u šouu, Miljana je skrenula pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na sebe, a otkriveno je da neprestano proganja poznate ličnosti, pre svega zvezde „Granda“. O svom problemu Kulićeva priča za Kurir.

- Imam poremećaj ličnosti, opsesivno-kompulsivni problem. Nikome ne odgovara moje ponašanje. Promenila sam sedam osnovnih škola, želela sam da budem bolja od drugih, ali ja sve radim na pogrešan način i ljudi su me mnogo zbog toga povređivali.

Zbog čega si opsednuta poznatima?

- Bila sam normalna devojka dok nisam počela s jednom bakom od 70 godina da gledam „Zvezde Granda“. Ona mi je napunila glavu da je Dušan Svilar za mene jer je dobar dečko. Posle sam se zaljubila u Darka Lazića, a onda je došao na red Mišel Gvozdenović.

Kažu da je Mišel najgore prošao?

- On mi je davao povoda. Da me je saslušao i bio srdačan, mene bi to moje stanje prošlo i ostavila bih ga na miru. Što me oni više odbijaju, mene to više privlači. Nisam želela da budu zaljubljeni u mene, već da mi budu prijatelji. Zbog njega sam počela da radim u Čačku, gde on živi. Kad god sam otišla na njegov nastup, bila sam izbačena. Zvala sam ga da mu kažem da ulazim u rijaliti, a on mi je rekao da budale kao što sam ja ne primaju.

Kako si dolazila do njihovih brojeva telefona?

- Predstavljala sam se kao novinarka tabloida. Neke pevače sam zvala i informisala se o onima koji mi se sviđaju.

Koliko imaš krivičnih prijava?

- Milion. Mišel nije želeo da prolazim pored njegove kuće, Svilar me je prijavio zato što sam mu pretila jer nije hteo da mi se javlja na telefon ali, daleko bilo, ne bih mu nikad naudila. Normalna sam osoba, samo imam problem s tim što volim da se čujem sa poznatima. Zbog toga sam se prijavila u „Maldive“ jer sam mislila da ću tako rešiti problem. Teško mi je jer bih volela da imam dečka i da se zaljubim u nekog ko nije poznat.

Poremećaj ličnosti

TERAPIJE MI NE POMAŽU

Jesi li nekada potražila pomoć?

- Otišla sam u bolnicu kod psihijatra i on je ustanovio dijagnozu f60.3 - poremećaj ličnosti. Pijem lekove, hiljadu terapija su doktori primenili na meni i nijedna mi nije pomogla. Non-stop zovem javne ličnosti i ne mogu da prestanem.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.