MILICA PAVLOVIĆ: Da se sada takmičim u Zvezdama Granda, nikad ne bih prošla

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILICA PAVLOVIĆ: Da se sada takmičim u Zvezdama Granda, nikad ne bih prošla

Sada im je teže, žiri je strožiji od naših, a imaju i taj minus što ne mogu da ih vide na sceni, rekla je pevačica
Milica Pavlović uporedila je trenutno takmičenje "Zvezde Granda" sa sezonom gde se ona takmičila i zaključila je da nikako ne bi prošla jer je žiri mnogo stroži nego nekada.

"Sada im je teže, žiri je strožiji od naših, a imaju i taj minus što ne mogu da ih vide >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << na sceni. Ja na primer sad nikad ne bih prošla", rekla je Milica.

Na to je Saša Popović dodao da je žiri u sezoni gde se ona takmičila gledao otvorenih usta, dok se danas ne vidi izgled kandidata, pa se samo prate njihove pevačke sposobnosti.
Kada je pokrenuta priča o ljubavi, Milica je rekla da nema dečka, i da njoj ništa ne pomaže, a Saša se na to našalio kako će on da joj pogleda u dlan i kaže šta je očekuje.

"U Maju mesecu, očekuje te, očekuje te sigurno novi singl", našalio se Saša u emisiji "Narod pita"
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milica Pavlović: Da se sada takmičim u Zvezdama Granda, nikad ne bih prošla

Izvor: Story, 21.Dec.2014

Milica Pavlović uporedila je trenutno takmičenje Zvezde Granda sa sezonom gde se ona takmičila i zaključila je da nikako ne bi prošla jer je žiri mnogo stroži nego nekada...Milica Pavlović, foto: Facebook..- Sada im je teže, žiri je stroži od naših, a imaju i taj minus što ne mogu da ih...

Nastavak na Story...

Milica:Danas ne bih prošla u Zvezdama Granda!

Izvor: Poznati.info, 22.Dec.2014, 04:09

Milica Pavlović uporedila je trenutno takmičenje „Zvezde Granda“ sa sezonom gde se ona takmičila i zaključila je da nikako ne bi prošla jer je žiri mnogo stroži nego nekada...„Sada im je teže, žiri je strožiji od naših, a imaju i taj minus što ne mogu da ih vide na sceni. Ja na primer...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.