Lepa Brena ne haje za godine: Mene pokreće mladalački duh!

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena ne haje za godine: Mene pokreće mladalački duh!

Lepa Brena na godine ne misli, uživa u životu i pravi koncerte za koji se traži karta više.
Spektakularnim nedeljnim koncertom na Gospojini u Novom Bečeju, Lepa Brena je potvrdila da je neprikosnovena na muzičkoj sceni Srbije i Balkana.
“Euforija pre i posle jednog ovako velikog spektakla, pred ovoliko ljudi, meni daje krila! Volim tu energiju koju s publikom razmenjujem na nastupima. Odmor je iza mene i sada sam spremna za nove radne pobede i nove koncerte. Čeka >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nas puno posla oko Zvezda Granda, novih formata na Grand televiziji. Publiku očekuje uzbudljiva jesen”,­ kazala je u dahu Brena.
“Godine nisu merilo u mojoj profesiji.Mnoge svetske zvezde su dale svoj muzički maksimum tek u zrelim godinama. Mene sve ove godine pokreće mladalački duh. A, jedan pametan je davno rekao: “imate onoliko godina koliko vaša energija reši da imate” Tako da imate staraca od 35, ali i mladih duhom i sa 50. Ja se za sebe ne sekiram”, ­pojasnila je Brena.

Lepa Brena priznaje da bi volela da njeni sinovi pre braka imaju što više iskustva sa ženama! Na pitanje kako bi reagovala da njen sin Stefan odluči da pokaže da je veliki zavodnik tako što bi zaveo jednu od tri poznate dame – Kim Kardašijan, Dženifer Lopez ili Rijanu, Brena je sve iznenadila odgovorom.
“Volela bih da smuva sve tri! Deca moraju malo da vežbaju”, rekla je u jednoj radijskoj emisiji.
Brena kaže da su rijaliti programi u inostranstvu skupi projekti:
“Rijaliti programi su za određeni sloj ljudi. Oni su preuzeti iz inostranstva. Niko kod nas ne može da napravi “Kardašijan šou“ jer on košta sto miliona evra. Ljudi se ovde zgražavaju šta rade učesnici rijalitija, a inostranstvu je tri puta gore. Dragi gledaoci, neka vam je bog u pomoći”, kaže Brena,

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.