Lapsusi su joj jača strana: Tanja je jednom imala “incest sa šiškama”!

Izvor: Svet, 30.Okt.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lapsusi su joj jača strana: Tanja je jednom imala “incest sa šiškama”!

Pevačica Tanja Savić novim pesmama pokušava da povrati slavu i uspeh koju je nekad imala, ali javnosti su zasad interesantnije njene izjave i ponašanje od novih numera. Naime, gostujući u jednoj emisiji Tanja se nedavno pohvalila da često kasni na snimanja jer ima seks i po nekoliko puta dnevno (podsetite se OVDE), a odlučna je i da se fotografiše za muški magazin, ali po svoim praviima (o tome pročitajte OVDE)
Nekadašnja Zvezda Granda oduvek je umela da privuče pažnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << medija, mada ne uvek na način na koji bi ona želela. Mnogi još uvek nisu zaboravili njenu izjavu da je imala “incest sa šiškama”.
Želeći da ispriča novinaru kako je htela da sama napravi novu frizuru, ali joj to nije pošlo za rukom, Savićeva je napravila ogroman lapsus, video pogledajte OVDE
Autor: Life Content
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.