Katarina: Luda sam za Čumetovim bratancem

Izvor: Blic, 23.Apr.2015, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina: Luda sam za Čumetovim bratancem

Zvezda „Granda“ kaže da joj je ljubav sa Nemanjom Buhom pomogla da lakše prebrodi probleme sa glasnim žicama i povredom ruke.

Pevačica Katarina Grujić priznaje da je zaljubljena do ušiju u Nemanju Buhu, bratanca nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše - Buhe Čumeta.

- Moj dečko jeste Čumetov bratanac, ali nije nikakav kriminalac i mutan tip. Ne razumem ljude koji imaju predrasude o >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekome koga nisu nikad videli. Moj Nemanja je nežan i pažljiv. Što bi neki rekli, on je dečko na mestu. Bavi se privatnim biznisom i studira u Americi. Zaljubljena sam do daske u njega, kao i on u mene - cvrkuće Katarina.

Atraktivna pevačica je nedavno operisala prst i ruka joj je gipsu, a uprkos bolovima koje trpi ne skida osmeh sa lica, za šta je, kako kaže, zaslužna i njena dvomesečna romansa.

- Eto, imala sam pehove, zaređali su se da me slome - kaže Kaća, šaleći se na svoj račun.

Jedna od najuspešnjih zvezda „Granda“ objašnjava da je probleme sa glasnim žicama napokon uspela da reši.

- Glas mi je mnogo bolji i vraćam se nastupima. Uskoro ću i gips sa ruke da skinem. Valjda više ništa neće da me strefi - kaže pevačica čija je karijera dovedena u pitanje kad joj je pre nekoliko meseci pukao glas.

Porodica, prijatelji i novi dečko tada su je hrabrili.

- Tešili su me da sam lepa i da mogu da budem manekenka ako već ne mogu da pevam - kaže Katarina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Katarina Grujić: Zaljubljena sam do daske u Čumetovog bratanca!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2015

Zvezda „Granda“ kaže da joj je ljubav sa Nemanjom Buhom pomogla da lakše prebrodi probleme sa glasnim žicama i povredom ruke..Pevačica Katarina Grujić priznaje da je zaljubljena do ušiju u Nemanju Buhu, bratanca nekadašnjeg vođe surčinskog klana Ljubiše - Buhe Čumeta..."Moj dečko jeste...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.