Jelena Kostov ne bi u “Parove”: Ne volim da se svađam, a tamo je konstantno haos

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Kostov ne bi u “Parove”: Ne volim da se svađam, a tamo je konstantno haos

Zgodna zvezda “GrandaJelena Kostov nedavno je gostovala u viili “Parova” gde je sa kolegama priredila zanimljiv muzički program učesnicima kontroverznog rijaliti šoua.

Pevačica priznaje da nikada ne bi učestvovala u ovom TV formatu.

“Njima svima tamo u “Parovima” uopšte nije loše. Žive u dobrim uslovima i nemaju razloga da se žale. Bila sam tamo i uslovi su odlični. Međutim, ja tamo ne bih izdržala duže od 24 sata, jer ja nisam konfliktna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ličnost. Ne volim da se svađam, a tamo je konstantno haos. U jednom trenutku njih petoro se svako na svojoj strani svađa. To kamere sve ne mogu ni da pokriju”, rekla je mlada pevačica nakon gostovanja u vili.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.