JOS JEDAN HIT ALEKSANDRA U NOVOM SPOTU UGOSTILA POZNATE

Izvor: medio.rs, 25.Okt.2016, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOS JEDAN HIT ALEKSANDRA U NOVOM SPOTU UGOSTILA POZNATE

Mlada zvezda "Granda" Aleksandra Prijović obećala je obožavaocima da im je pripremila još jednu kvalitetnu pesmu i potencijalni hit, a prema prvim reakcijama uspela je u tome.

Prijovićeva je večeras premijerno predstavila spot za novu numeru "Senke" koji se razlikuje od većine drugih, jer se u njemu nalaze i neke poznate ličnosti. Pre svega kompozitor i autor Aleksandrine pesme Dragan Brajović Braja, aranžer Srki Boy, ali i muzičar Aleksandar Sofronijević, a tu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << si i pevačicini saradnici: šminker Dušan Lazić i frizer Stevan Radivojević.

Snimanju spota prisustvovao je Aleksandrin dečko Filip Živojinović, koji se pobrinuo da snimanje protekne u najboljem redu i da rediteljski proizvod bude na visokom nivou.

Poslušajte novi Aleksandrin hit!
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAŽI JOJ DA SKLONI RUKE SA TVOJIH RAMENA: Nikad zgodnija Aleksandra Prijović izbacila HITČINU koji će “zapaliti” klubove! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Okt.2016

Aleksandra Prijović izbacila je spot za novu pesmu koja nosi naziv "Senke". Zvezda "Granda" u ekranizaciji ovog hita izgleda nikad bolje. Osim nje, u spotu možemo videti i tekstopisca Dragana Brajovića Braju, kao i harmonikaša Aleksandra Sofronijevića...Za veoma kratko vreme spot pregledan preko...

Nastavak na Telegraf.rs...

Aleksandra Prijović spotom za pesmu ‘Senke’ oborila domaći YouTube rekord

Izvor: Tracara.com, 26.Okt.2016, 10:03

(foto: Screenshot/YouTube/IDJVideos.TV) Aleksandra Prijović je poznata kao neko ko retko izbacuje nove pesme, ali svaka od njih bude veliki hit. Mlada pevačica je, u dosadašnjoj karijeri, snimila nekoliko hitova, od čega su čak tri pesme, prema broju pregleda na YouTube-u, premašile famoznu cifru...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.