Haos u Zvezdama Granda: Viki - Jelena ko je tebe prozvao divom?Karleuša - Nebitna si seljanka!

Izvor: Svet plus, 25.Mar.2017, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Zvezdama Granda: Viki - Jelena ko je tebe prozvao divom?Karleuša - Nebitna si seljanka!

Viki Miljković i Jelena Karleuša od samog početka Zvezde Granda su u neprestanom sukobu, a večeras su izazvale pravi haos, zbog kojeg je moralo biti prekinuto snimanje.

Sve je krenulo posle nastupa takmičarki u Zvezdama Granda koje se, bar po mišljenju žirija, nisu proslavile. Jelena Karleuša je bila oštra, a onda krenula da upoređuje članove žirija sa fudbalskim timom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
- ''Imamo ovde sudije, jednog korpumpiranog i jednog poštenog (i pokazala ka Saši i Snežani), vi se dogovorite ko je koji. Imamo jednog Ronalda (pokazujući na sebe), onda tu je jedan Mesi (gledajući Mariju), a može i Aca da bude Mesi. Imamo i onog skupljača lopti, nebitnog (ovo je bilo upućeno Viki), zatim onog matorog veterana koji sedi na klupi (misleći na Bosanca) i imamo jednog jakog odbranbenog igrača koji drži ceo tim (pokazujući na Bekutu).'' - rekla je pop zvezda.

- ''"Mi ovde imamo samozvanog Ronalda kao što imamo samozvanu divu" - nije mogla da prećuti Viki i dodala: - ''Ko je tebe prozvao divom?''

Na ovo je Jelena pobesnela i obratila se Miljkovićki: - ''Ja sam diva jer imam koncerte o kojima ti možeš da sanjaš! Ja sam diva jer imam milion fanova, dok ti imaš sto! Ja sam diva jer sam svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, dok ti ne možeš ni u šabačkom tržnom centru da otpevaš ispred dve pesme.''

Ali tu nije bio kraj. - ''Ti si nebitna, nikada nećeš biti zvezda. Frljaš se padežima i akcentima. Seljanka si. Tebe nazivaju Kivi i ostalim pogrdnim imenima.'' - nastavila je Karleuša surovo da napada Nišlijku, ne dajući joj da dođe do reči.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.