Haos u Zvezdama Granda: Aca Lukas napustio studio! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Okt.2016, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Zvezdama Granda: Aca Lukas napustio studio! VIDEO

U novoj emisiji Zvezde Granda, odnosi između žirija biće i više nego napeti, zbog kandidata koji će im zadavati ozbiljne probleme.

Odnosi između žirija Zvezda Granda su sve napetiji, te ni u ovoj emisiji neće izostati svađe između njih. Imaćemo priliku da vidimo ozbiljnu raspravu između Marije Šerifović i Bosanca, dok će Aca Lukas u jednom trenutku napustiti studio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Jelena Karleuša i ovoga puta biće u centru pažnje, jer će na bini dobr "opipati" džepove jednog kandidata. Takođe, Ana Bekuta u jednom momentu napravila je čitavu pometnju, jer je u jednom trenutku pomislila da se iza zida na bini nalazi Aca Lukas. Popularni folker ostao je u šoku i zapretio svojoj koleginici"Jel znaš kad ću da ti dođem na koncert sad?".

Puno uzbuđenja i zabave očekuje nas ove subote zato ne propustite da 29. oktobra od 21h, budete uz kanal televizije PRVA.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Karleušu je zanimalo kakva je to IZBOČINA u njegovim u pantalonama, pa ga je OPIPALA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Okt.2016, 11:25

I u novoj epizodi "Zvezda Granda" koja će biti prikazana u subotu, 29. oktobra, u centru pažnje je bila Jelena Karleuša koja je prišla zbunjenom takmičaru i pošteno ga ispipala ispod pojasa...Karleušu je baš zanimalo kakve su to izbočine u mladićevim pantalonama, pa mu je prišla i proverila...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.