HUMANISTA GODINE  Zvezda Granda Amar usvojio dečaka iz doma za nezbrinutu decu!

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HUMANISTA GODINE Zvezda Granda Amar usvojio dečaka iz doma za nezbrinutu decu!

Pobednik "Zvezda Granda" Amar Gile Jašarspahić, nakon posete jednom dečijem dom odlučio je da usvoji šestogdišnjeg dečaka.

Amar Gile je postao staratelj šestogodišnjem Alanu, štićeniku jednog doma za napuštenu decu koji je pevač posetio u svojstvu UNICEF ambasadora.

Dečak je nakon  posete "pobegao" za Giletom, pa je on odlučio da ga ne vrati u dom nego da prikupi potrebnu dokumentaciju za usvajanje.

Centar za socijalni rad nije imao nikakvih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razloga da odbije molbu za usvajanje, pa je mladi pevač postao zvanično staratelj ovom dečaku.

Inače, Amar Gile je proglašen za "Humanistu godine" a svoju humanost je poslednji put pokazao kada je odlučio da školuje sina nastradalog rudara u jami "Raspotočje".
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.