Grand obračun: Zorica Brunclik napala člana žirija, Aca Lukas razdvajao

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grand" obračun: Zorica Brunclik napala člana žirija, Aca Lukas razdvajao

Zorica Brunclik je usred emisije „Zvezde Granda“ krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: “Bez fizičkog kontakta, molim vas!”

Kada je Saša Popović rešio da umesto glasova publike ove godine pobednika “Zvezde Granda” bira žiri sačinjen od pevača Snežane Đurišić, Zorice Brunclik, Šabana Šaulića, Ace Lukasa i kompozitora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dragana Stojkovića Bosanca, uz pomoć Lepe Brene i njega, vlasnik “Granda” nije ni sanjao da će njegov šou po broju svađa početi da liči na “Farmu”!

Žiri ima zadatak da od čak 400 kandidata izabere najboljeg, a kako to izgleda videćemo već u subotu, 12. oktobra, kada je na programu prva emisija. Ko se s kim i zbog čega svađa pitali smo Sašu Popovića.

- Pa zbog kandidata! Zorica je bila oduševljenja pevanjem jednog takmičara, a Bosanac nije hteo da mu da glas, pa je ova krenula da se obračuna s njim. U sledećoj situaciji Zorica nije želela da glasa za devojku koja se mnogo svidela Lukasu. Ovaj je izvadio ključeve svog automobila, stavio pred nju i rekao: “Daću ti kola ako joj daš glas”. Bio je mrtav ozbiljan - priča direktor „Granda“.

Saša Popović najavio je čak dva „Grand“ kablovska televizijska kanala. „Grand 1“ kreće oko 1. novembra i emitovaćemo po osam sati dnevno program uživo.

Svakog dana će biti drugi orkestar i pet-šest pevača će uživo pevati. Svakoga dana biće po dva voditelja, a gledaoci će moći da se uključuju i naručuju pesme. Na kanalu „Grand 2“ neprekidno ići spotovi, poput MTV ili VH1 samo će isključivo biti emitovana narodna i folk muzika.

"Ne drogirajte se, deco!"

Pevač Aca Lukas je apsolutni idol novim kandidatima za „Zvezde Granda“. Takmičari oponašaju način na koji on puši, pije i trude se da skinu njegovo mangupsko ponašanje, a on svaku priliku koristi da ih posavetuje da izbegavaju poroke:

- Da vas nisam video da probate drogu! Ako sam ja pogrešio i prošao kroz pakao, ne morate i vi. Ako se već ugledate, ugledajte se onda na to koliko i kako radim, a ne na gluposti!

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grand" obračun: Zorica Brunclik napala člana žirija, Aca Lukas razdvajao

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Zorica Brunclik je usred emisije „Zvezde Granda“ krenula da tuče člana žirija Dragana Stojkovića Bosanca, ali ih je Aca Lukas razdvojio uz opomenu: “Bez fizičkog kontakta, molim vas!”. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.