Goca Božinovska ljuta na ćerku jer se preselila kod dečka

Izvor: Kurir, 26.Dec.2014, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska ljuta na ćerku jer se preselila kod dečka

Ona misli da je Vučkovićevoj rano da se uda, ali zvezda „Granda“ želi da zasnuje porodicu sa izabranikom Acom

Goca Božinovska naljutila se na najstariju ćerku Jelenu jer je započela zajednički život s dečkom Acom u njegovom stanu u Zemunu.

Zvezda „Granda“ nedavno se iselila iz porodične kuće u Surčinu. Ona smatra da je vreme da zasnuje porodicu s dečkom s kojim je u vezi dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine. Božinovska nije mogla da se pomiri sa činjenicom da je Jelena otišla od nje, i to samo nekoliko dana pošto je isto to učinio i sin Mirko Šijan. Podsetimo, Gocin sin se naljutio na majku i iselio iz kuće, a privremeni smeštaj našao je u domu Cece Ražnatović, čiji je sin Veljko jedan od Mirkovih najboljih drugara.

- Jelena se preselila kod Ace i zaista im je u vezi divno. Uživa pored njega. Goca se protivila njenoj odluci jer smatra da joj je još rano za udaju, iako ima trideset godina, i da treba da proživi mladost na pravi način. Njene reči nisu uticale na ćerkinu odluku - rekao je naš izvor.

Jelena još nije sklopila brak sa Aleksandrom, ali to će se desiti u skorije vreme.

- Presrećna je što je dečko u svemu podržava. Ona radi punom parom po Srbiji i Bosni i Hrvatskoj i trudi se da što bolje ispromoviše pesmu „Hajde da poludimo“. On, kada mu obaveze to dozvole, putuje s njom na svirke - završava naš izvor.

Pitali smo Gocu zašto ne podržava ćerku u odluci da živi s dečkom, ali ona nije bila raspoložena da govori o tome:

- Nemojte mene ništa pitati o tome, zovite Jelenu - bila je kratka Goca, dok je njena ćerka poručila da nema komentar.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

RASULO U KUĆI GOCE BOŽINOVSKE: Posle sina Mirka, i ćerka Jelena napustila porodični dom!

Izvor: Press, 26.Dec.2014

Goca Božinovska naljutila se na najstariju ćerku Jelenu jer je započela zajednički život s dečkom Acom u njegovom stanu u Zemunu. . Zvezda „Granda“ nedavno se iselila iz porodične kuće u Surčinu. Ona smatra da je vreme da...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.