Izvor: Press, 04.Mar.2015, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NJEGOV GEST JE OBORIO SA NOGU: Evo kako je Jugoslav Karić obradovao Elenu za desetogodišnjicu braka!

Proslavili su deset godina srećnog braka, a on se potrudio da svoju dragu iznenadi i kuću je ispunio crvenim ružama.
Godinu dana je brzo prošlo, a Elena Karaman Karić je i ove, kao i svake prethodne, od svog supruga Jugoslava Karića doživela lepo iznenađenje.

Pročitajte još:
(VIDEO) ONA JE POTPUNO DRUGAČIJA OD SVIH OSTALIH "ZVEZDA GRANDA": Evo kako Milica >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pavlović peva veliki hit Kristine Agilere!
ESTRADNI RAT U PUNOM JEKU: Ona je klovn koji je seksualno aktivan od kada je napunila 14 godine!
(FOTO) Sada znamo na koga je JOVANA ŠVONJA tako SEKSI! MAMA lepe manekenke izgleda SAVRŠENO!
   
Iako je više puta priznala da se njen suprug trudi da im svaki dan bude ispunjen nežnim gestovima i pažnjom, Jugoslav se posebno potrudi kada im je godišnjica braka.Ove godine slave deset godina svog braka, a Jugoslav je jednu prostoriju u njihovom porodičnom domu ispunio crvenim ružama.
Elena je poput svake žene bila oduševljena ovim iznenađenjem, pa je pozirala uz ruže i fotografiju podelila na društvenoj mreži Instagram.

Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Press...






Povezane vesti

(VIDEO) DUGO SMO ČEKALI NA NOVI HIT MILANA STANKOVIĆA: Pogledajte spot za pesmu "Mašina"!

Izvor: Press, 04.Mar.2015

Pop pevač Milan Stanković objavio je spot za novu pemu "Mašina", koju su uradili Damir Handanović i Marina Tucaković. . Popularni pop pevač Milan Stanković gotovo godinu dana nakon pobede na prvom Pinkovom festivalu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.