ESTRADA POD LUPOM PORESKE Daria: Ne uzimam pare, pevam na kompenzaciju

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESTRADA POD LUPOM PORESKE Daria: Ne uzimam pare, pevam na kompenzaciju

Osim Stanojevićeve inspektori ispitali i zvezde „Granda“ Jelenu Gerbec, koja je prijavila „mercedes“, i Milicu Pavlović

Poreski inspektori su i juče ispitivali estradne ličnosti o poreklu njihove imovine, a na raport su došle mlade pevačice poput Darije Stanojević i zvezda „Granda“ Milice Pavlović i Jelene Gerbec.

Seka Aleksić, koja je već odlagala svoj dolazak u Poresku upravu zbog zimovanja, ni juče nije došla >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na zakazani razgovor jer je posle skijanja u Italiji odmor nastavila u Budimpešti.

Svratio

SAŠA POPOVIĆ I JUČE PRED INSPEKTORIMA

Saša Popović je i juče nakratko svratio u Poresku, gde se zadržao svega desetak minuta. Prvi čovek „Grand produkcije“ stigao je u Upravu oko trinaest časova kako bi dopunio dokumentaciju koju je priložio u ponedeljak, kad se prvi put pojavio pred inspektorima. On je došao taksijem, koji ga je sačekao da završi svoje papirološke obaveze.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda,   Mercedes Benz

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.