Darko Lazić otkrio kako je uspeo da se ugoji

Izvor: Svet, 02.Jul.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić otkrio kako je uspeo da se ugoji

Jedan od najtraženijih muških zvezda “Granda Darko Lazić doživeo je veliku transformaciju izgleda od takmičenja “Zvezde Granda” do danas.
Dok je kao takmičar bio vitak i atraktivan, nakon pobede u ovom šou programu njegovi kilogrami su velikom brzinom se povećavali, pa u jednom momentu bio izuzetno krupan.
“Tokom takmičenja bio sam posvećen treninzima, a onda sam počeo da nastupam >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i nastupi su me uništili. Malo vremena sma imao za fizičku aktivnost, malo vremena za sebe, stalno na točkovima, jeo sam brzu hranu, naravno bilo je i alkohola i zbog svega toga sam se veoma ugojio”, otkrio je Lazić u emisiji “Maksimalno opušteno”  istakao da je od svoje najgojaznije faze do danas uspeo da omrša 25 kilograma.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić otkrio kako je uspeo da se ugoji

Izvor: Scandal.rs, 02.Jul.2015

Jedan od najtraženijih muških zvezda “Granda” Darko Lazić doživeo je veliku transformaciju izgleda od takmičenja “Zvezde Granda” do danas...Dok je kao takmičar bio vitak i atraktivan, nakon pobede u ovom šou programu njegovi kilogrami su velikom brzinom se povećavali, pa u jednom momentu...

Nastavak na Scandal.rs...

Evo kako je Darko Lazić uspeo da se ugoji

Izvor: Tracara.com, 02.Jul.2015

Otkrio zašto se ugojio (foto: Instagram) Od učešća u takmičenju Zvezde Granda pa do danas, pevač Darko Lazić doživeo je transformaciju kada je reč o izgledu, a u jednoj emisiji je otkrio i kako se to desilo. Kada je takmičenje počelo, Darko je bio zgodan i atraktivan, ali odjednom su kilogrami...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.