Darko Lazić i Ana Sević: Zalivamo se dva puta dnevno!

Izvor: Tracara.com, 26.Nov.2014, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić i Ana Sević: Zalivamo se dva puta dnevno!

Oni se zalivaju? Folk pevači Darko Lazić i Ana Sević su pre tri meseca postali roditelji ćerke Lorene, a tajnu njihovog uspešnog braka otkrio je pobednik Zvezda Granda! “Ana je oduvek bila ozbiljnija od mene. Sve se to premeni, dete kad je došlo… Ja sam zreliji sada, imam od koga da naučim. Svakom muškarcu je potrebna i dobra i uspešna žena i zrela” rekao je pobednik Darko za emisiju Glamur, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se nadovezala njegova supruga i otkrila zašto je uvek toliko srećna i raspoložena. “Stalno me zaliva, pa moram da sijam” rekla je Ana kroz smeh, na šta se nadovezao Darko i rekao “Zalivam je svaki dan. Svako jutro, i uveče pred spavanje.”

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko: Zalivam ženu dva puta dnevno

Izvor: Vesti-online.com, 26.Nov.2014

Folk pevači Darko Lazić i Ana Sević su pre tri meseca postali roditelji ćerke Lorene, a tajnu njihovog uspešnog braka otkrio je pobednik Zvezda Granda!..Sad se uozbiljili (kad je došlo dete): Ana i Darko Lazić.. ..- Ana je oduvek bila ozbiljnija od mene. Sve se to premeni, dete kad je došlo…...

Nastavak na Vesti-online.com...

Darko Lazić otkrio tajnu uspešnog braka sa Anom Sević!

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2014, 10:12

Darko Lazić i Ana Sević važe za jedan od najskladnijih mladih bračnih parova na estradi, a u jednoj emisiji, poznati pevač je otkrio i tajnu svog uspešnog braka sa koleginicom.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.