DRAMA NA SNIMANJU Takmičar Zvezda granda pao u nesvest na sred bine

Izvor: Blic, 27.Jan.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA SNIMANJU Takmičar "Zvezda granda" pao u nesvest na sred bine

Benjamim Kermo (19) iz Zenice, takmičar „Zvezda granda“, danas je imao nezgodu nakon nastupa u drugom krugu ovog takmičenja.

Naime, kada je završio sa pesmom, Benjamin je samo pao. Iz studija su odmah pozvali hitnu pomoć, a pre nego što su lekari stigli pomoć su mu pružili Lepa Brena, Žika Jakšić, Saša Popović, i članovi žirija Šaban, Snežana, Zorica, Lukas i Ana Bekuta.

Kermo je hitno prebačen u Urgentni centar u Beogradu gde će biti izvršeni svi potrebni pregledi. Nakon ove nezgode Grand produkcija je njegovoj porodici obezbedila smeštaj u hotelu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Takmičar “Zvezda granda” pao u nesvest na sred bine

Izvor: 011vodič.com, 27.Jan.2015

Benjamim Kermo (19) iz Zenice, takmičar „Zvezda granda“, danas je imao nezgodu nakon nastupa u drugom krugu ovog takmičenja. Naime, kada je završio sa pesmom, Benjamin je samo pao. Iz studija su odmah pozvali hitnu pomoć, a pre nego što su lekari stigli pomoć su mu pružili Lepa Brena, Žika...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.