Ćerku kritikuje za silikone, a on se podmlađuje: Bosanac operisao nos, ali i ispeglao bore?

Izvor: Svet, 28.Maj.2015, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerku kritikuje za silikone, a on se podmlađuje: Bosanac operisao nos, ali i ispeglao bore?

Dragan Stojković Bosanac nedavno je morao pod nož zbog problema s disanjem i sinusima, a biće da je kompozitor tom prilikom ispeglao i bore. Jedan od najoštrijih članova žirija u takmičenju “Zvezde Granda” operisao je nos, zbog čega je morao da propusti i jedno snimanje. Zahvat je prošao bez većih problema, što nam je potvrdio i Bosanac.
“Jeste, operisao sam nos. Ne znam što je svima toliko važna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ta informacija”, strogo je odbrusio harmonikaš.
Iako je radio korekciju, gotovo da nije primetno da je Stojkoviću nos manji, ali zato su mu bore kao rukom odnesene. Nigde nijedne. Da li su mu lekari u jednom mahu uradili i zatezanje lica, ili je na fejslifting išao u nekom ranijem navratu, to Bosanac zasad taji.
Mora da je mlada pevačica Aleksandra Stojković Džiža uspela da nagovori tatu da ode pod nož pošto je stalno pred kamerama. A kamere su inače nemilosrdne, otkrivaju svaku poru, a kamoli da ne otkriju neku boru.
Podsećanja radi, proslavljeni harmonikaš samo nekoliko meseci ranije kritikovao je svoju ćerku, koja je ugradila silikone u usne i istetovirala obrve. Ljubav prema mezimici ga je, po svemu sudeći, omekšala i podstakla da promeni malo konzervativnije stavove prema plastičnoj hirurgiji.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.