Bane Mojićević najavljuje novi singl!

Izvor: Blic, 19.Apr.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bane Mojićević najavljuje novi singl!

Jedan od najtraženijih pevača domaće scene, pobednik prve sezone "Zvezda Granda", odličan imitator koji je svoju moć transformacije potvrdio i trijumfom u humanitarnom šou programu "Tvoje lice zvuči poznato" zaista ne zna za predah.

Nakon nekoliko humanitarnih koncerata i čak 12 uzastopnih svirki tokom kojih je obišao dobar deo regiona, ali i nekoliko evropskih gradova, pevač ovih dana konačno ispunjava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << obećanje dato fanovima i predstavlja novi singl "Dođi".

Pesmu potpisuje provereni tandem Bane Opačić, koji je napisao muziku i tekst, i Alek Aleksov koji je bio zadužen za aranžman.

- Svima koji su je do sada tokom rada čuli, pesma je "legla" na prvu. Već na premijerno slušanje i ja sam se našao u njoj -otvoreno kaže pevač.

- Poznat mi je taj osećaj i to je razlog što sam je otpevao tako kako jesam. Mnogo ljubavi i truda ulažem u nove pesme, a kako smo baš ovu odabrali da "probije led" ona zaista nosi posebnu emociju.

Po mnogima, pesma na tragu najvećih "ex-Yu" hitova uskoro će ugledati svetlost dana, a vrlo brzo nakon toga, dodaje Mojićević, i dobiti video rešenje kakvo zaslužuje.

- Ja sam pevač, tu sam da svojom muzikom zabavim ljude, pomognem im da eventualno lakše prebrode neke probleme sa kojima se nesumnjivo svi mi suočavamo, ali nisam igrač na trapezu pa ću se truditi i da spot bude takav. Da prenese ono što osećam, isprati pesmu i da ljudima bude drago kada ga vide. Jednostavno, čisto i u skladu sa onim što sam ja. Bez foliranja, lažnog glamura i često bespotrebnih čudesa kojima neke moje kolege pribegavaju. Pesma je važna i ja sam u njenoj i službi onih koji vole da me čuju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.