Ana Bekuta ne vidi dobro: Imam jedno intimno pitanje…

Izvor: Svet, 23.Okt.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta ne vidi dobro: Imam jedno intimno pitanje…

Od Ane Bekute, nove članice žirija takmičenja “Zvezda Granda” navikli smo da ima vrlo dobro pripremljene odgovore na pevanje učesnika ali ovoga puta, pevačica je sve iznenadila pitanjem.
Naime, takmičarke koje su u prošloj emisiji svojim izvođenjem napravile pravi spektakl, Suzana i Slađa Vasić, poznatije kao Barbike, dobile su svih šest glasova, a samo neki od komentara bili su “Savršeno” i “Maestralno”.
Ono što je sve iznenadilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bio je kometar Bekute koji je glasio: “Na sve ovo što je rečeno, ja bih samo jedno intimnije pitanje: Jeste li bliznakinje?!”
Osim što je “intimno pitanje” vrlo je očigledno da su devojke jednojajčane bliznakinje. Na društvenim mrežama pojavila se i slika na kojoj ismevaju pevačicu, a o čemu se radi, pogledajte u nastavku.


Autor: Bobana Živanović, Life Content
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.