Terzić najavio kaznu za Kovačevića!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić najavio kaznu za Kovačevića!

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde rekao je da će kazniti fudbalera crveno-belih

Aleksandar Kovačević snosiće posledice zbog svog ponašanja. Naime, vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde, Zvezdan Terzić rekao je da će vezni fudbaler crveno-belih sigurno biti kažnjen zbog napada na novinara “Mocartsporta”.

- Njegovo ponašanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zaslužuje najoštriju osudu i on će sigurno biti kažnjen. Nedopustivo je tako nešto od strane bilo kog sportiste, a posebno igrača Zvezde. Naši fudbaleri moraju da znaju da su javne ličnosti i, kao i svi mi koji smo na nekim funkcijama, mogu da budu podložni kritici, svidelo se nama to ili ne – rekao je Terzić za “Sportski žurnal.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.