Terzić najavio: Olimpijakos dolazi u Beograd, možda i Marsej

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić najavio: Olimpijakos dolazi u Beograd, možda i Marsej

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu u Beogradu u maju, potvrdio je u nedelju generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Crveno-beli imaju u planu da na proleće odigraju nekoliko utakmica sa renomiranim evropskim timovima kako bi se što bolje spremili za evropska takmičenja, kao što su Ludogorec, Marsej >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i Bazel, ali i bratski klub Crvene zvezde - Olimpijakos.

- Postigli smo usmeni dogovor za odigravanje prijateljskog susreta između Olimpijakosa i Crvene zvezde, i to na stadionu Rajko Mitić 11. maja. Dogovor još uvek nije stavljen na papir, ali očekujem da će to uskoro da se desi kako bi se sve formalizovalo - rekao je Terzić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, klub je blizu dogovora da ekipa odmeri snage sa Ludogorecom i Bazelom.

- Želimo Ludogorecu da uzvratimo gostoprimstvo 16. marta na Marakani, a 20. aprila bismo, ako sve bude u redu, putovali u Bazel, i odmerili snage sa istoimenim klubom. Tamo bismo igrali zbog činjenice da je mnogo naših ljudi u Švajcarskoj i da bi ta utakmica bila veoma posećena - dodaje Terzić.

On je otkrio da klub ima želju da ekipa otputuje u Čikago i odigra meč sa izabranicima Veljka Paunovića, a potom i dovede Marsej u Beograd kako bi proslavio godišnjicu osvajanja titule prvaka Evrope.

- Radimo i na organizaciji proslave 25 godina od Barija. Imamo nekoliko ideja, a jedna od njih je odlazak u Čikago, i igranje utakmica sa Čikagom, što bi puno značilo našoj dijaspori. Razmišljamo i o tome da pozovemo Olimpik iz Marseja da dođe na Marakanu i na pravi način obeležimo taj jubilej - zaključio je Terzić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Ugostićemo Olimpijakos i Marsej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2016

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu u Beogradu u maju, potvrdio je danas generalni direktor kluba Zvezdan Terzić...Crveno-beli imaju u planu da na proleće odigraju nekoliko utakmica sa renomiranim evropskim timovima kako bi se što bolje spremili za evropska...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Terzić: Olimpijakos u Beogradu, možda i Marsej

Izvor: B92, 15.Feb.2016, 01:03

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu u Beogradu u maju, potvrdio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić...Crveno-beli imaju u planu da na proleće odigraju nekoliko utakmica sa renomiranim evropskim timovima kako bi se što bolje spremili za evropska takmičenja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.