Terzić i Božović ponudili ostavke, UO odbio

Izvor: RTS, 02.Avg.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić i Božović ponudili ostavke, UO odbio

Upravni odbor Crvene zvezde jednoglasno je odbio ostavke koje su ponudili Zvezdan Terzić i Miodrag Božović.
Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezde Svetozar Mijailović rekao je da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio.

Terzić i Božović su svoje odluke obrazložili kao moralni čin usled >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << loših rezultata na početku sezone.
"Sastanak se nastavlja narednih dana i svi u upravi su složni i rade za dobrobit zvezdaša", rekao je Mijalović novinarima nakon završene vanredne sednice Upravnog odbora.
On je dodao da rezultati na startu sezone nisu zadovoljavajući, ali da ekipa može da se bori za šampionsku titulu.
"Izraženo je da tim ima potencijal u borbi za titulu. Nastavićemo razgovore i svi učesnici se slažu da nastavimo da radimo u interesu Crvene zvezde i da se dogovorimo oko svih pitanja. Rešeni smo da akciju sprovedemo u delo", zaključio je prvi čovek crveno-belih.
Posle tri po sata zasedanja sednice Upravnog odbora FK Crvena zvezda još uvek je neizvesno da li će biti krupnih promena.
Stadion je napustio i predsednik košarkaške sekcije Crvene zvezde Nebojša Čović, koji je na pitanje da li preuzima čelo fudbalskog kluba odogovorio:
"Znate vi koga bi trebalo to da pitate", kratak je bio Čović.
Pojedini beogradski mediji spekulisali su da će kompletno rukovodstvo Zvezde danas podneti ostavke, kao i da će novi predsednik kluba biti Čović, na predlog navijača.
FK Crvena zvezda danas je zakazao vanrednu sednicu Upravnog odbora nakon loših rezultata na početku sezone i samo jedne pobede iz pet utakmica.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.