Terzić i Božović ponudili ostavke, UO odbio

Izvor: Akter, 02.Avg.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić i Božović ponudili ostavke, UO odbio

Predsednik FK Crvena zvezde Svetozar Mijailović rekao je danas da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je UO odbio

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Svetozar Mijailović rekao je danas da su generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović ponudili ostavke, ali da je Upravni odbor jednoglasno to odbio.

Terzić i Božović >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << su svoje odluke obrazložili kao moralni čin usled loših rezultata na početku sezone.

"Trener Božović , kao i gospodin Terzić su ponudili svoj ostavke, kao odgovorni ljudi za posao koji rade u Crvenoj zvezdi. Jednoglasno su članovi UO odbili te ostavke.

Sastanak se nastavlja narednih dana i svi se slažu da treba raditi sve da se interesi Zvezde zaštite i da Zvezda reši sva otvorena pitanja u cilju postizanja najvećeg sportskog rezultata, što je glavno pitanje", rekao je Mijailović novinarima ispred stadiona Rajko Mitić posle sednice UO, koja je trajala više od tri sata.

On je dodao da je UO analizirao rezultate i zaključio da Zvezda može da se bori za titulu.

"Na današnjoj sednici UO analizirali smo igre i rezultate Crvene zvezde na početku sezone. Složni smo u oceni da tim ne igra kako očekuju Upravni odbor i zvezdaška javnost, ali smo složni i u oceni da imamo potencijal da se borimo za šampionsku titulu... Nastavićemo sutra zasedanje, sve ide u pozitivnom smeru", rekao je on.

Pre njega je sednicu napustio predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović, koji je na pitanje novinara da li će preuzeti i fudbalsku sekciju Crvene zvezde kratko odgovorio: "Znate koga za to treba da pitate".

Zvezda posle tri odigrane utakmice u Super ligi zauzima četvrto mesto sa pet bodova, četiri manje od lidera Borca iz Čačka.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.