Terzić: Vered, sada, nije na prodaju

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: "Vered, sada, nije na prodaju"

Generalni direktor Crvene zvezde potvrdio je pisanja medija da je za Idana Vereda ponuđeno milion dolara nakon meča sa Kairatom ali je poručio da Izraelac trenutno nije na prodaju.

Pomalo neočekivano, fudbalski klub Crvena zvezda dobio je ponudu da proda fudbalera koji je na stadion "Rajko Mitić" stigao pre manje od deset dana i to za solidnu svotu novca.

Nakon poraza koji su crveno-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << doživeli u duelu sa Kairatom vlasnik kazahstanskog kluba ponudio je milion dolara za Idana Vereda što je potvrdio i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

"Tačno je da je za Idana Vereda vlasnik Kairata, gospodin Boranbajev, ponudio milion evra i samo za pozajmicu na godinu dana, uz mogućnost otkupa ugovora kasnije" otkrio je za "Mondo" prvi operativac Crvene zvezde.

Ponuda koju je Kairat uputio odbijena je u subotu a Zvezdan Terzić je objasnio zašto je bila neprihvatljiva uprkos tome što bi crveno-beli od prodaje inkasirali milion dolara.

"Danas sam se zahvalio na ponudi i rekao da Vered, sada, nije na prodaju. Hoćemo da napravimo moćan tim, koji će dominantno uzeti šampionsku titulu i mislim da sam time mnogo toga rekao" zaključio je Terzić.

Podsećamo da je Izraelac Idan Vered kao slobodan igrač 26. juna potpisao dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom a već na prvoj utakmici pokazao je da bi mogao da bude veliko pojačanje za klub iz ulice Ljutice Bogdana 1a.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdin napadač pozajmljen Kairatu!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015

Kazahstanci su u Beograd došli da ostanu neporaženi a iz Beograda su se vratili sa štitom i napadačem Crvene zvezde koji je prosleđen na pozajmicu...Fudbalski klub Kairat iskoristio je dolazak u Beograd da savlada Crvenu zvezdu i dođe na korak od plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.