Izvor: Nezavisne Novine, 10.Avg.2017, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Nećemo dovoditi zamjenu za Jovičića

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je danas da se Srđan Mijailović neće vratiti u matični klub, ali i da se neće tražiti zamjena za povrijeđenog Branka Jovičića pred duele sa Krasnodarom u plej-ofu Lige Evrope.

"Nećemo nikoga dovoditi. Kratak je period da bi se novi igrač adaptirao na sistem i taktičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << zahtjeve trenera Milojevića", rekao je Terzić.

Praktično već dogovorena jednogodišnja pozajmica Mijailovića u Zvezdi stopirana je iz Krila Sovjetova nakon jučerašnjeg gola bivšeg reprezentativca Srbije u pobjedi nad Šinjikom (3:2).

Mijailović je bio projektovan kao zamjena za povrijeđenog Branka Jovičića, koji će biti van terena 10 nedjelja, u mečevima sa Krasnodarom za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzić: Ništa od Mijailovića, niko ne dolazi

Izvor: B92, 10.Avg.2017

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić potvrdio je da se Srđan Mijailović neće vratiti na "Rajko Mitić"...Terzić je dodao da se dovoditi zamenuza Branka Jovičića, što je bio prvobitni plan posle njegove povrede, a pred dvomeč sa Krasnodarom u baražu za Lige Evrope..."Nećemo nikoga...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.