Radonjić Zvezdin posle Poljske

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2017, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonjić Zvezdin posle Poljske

Nestašni dečko srpskog fudbala stiže na Marakanu početkom jula

Zvezda i Nemanja Radonjić - stara priča sa novim momentima. Nestašni momak srpskog fudbala ponovo je u fokusu rokovodstva kluba iz Ljutice Bogdana, odnosno generalnog direktora Zvezdana Terzića koji će ga, izgleda, konačno angažovati početkom jula, piše Sportski žurnal.

Obostrani interes postoji. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Terzić nikada nije krio da je impresioniran kvalitetima mladog ofanzivca Čukaričkog, kao i da bi ga rado video u novom timu koji se pravi na Marakani za pokušaj plasmana u Ligu Evrope. Ne smeta funkcionerima Zvezde ni činjenica da je Radonjić ponikao u mlađim kategorijama večitog rivala Partizana, odakle se pre četiri godine otisnuo put inostranstva, gde je nastupao (više kao član nego kao standardni igrač) za Akademiju Hadži, Empoli i Romu.

Radonjić je zvanično i dalje član rimskog kluba (ugovor do 2019. godine), iako na njega ne računaju u Večnom gradu, a nedavno je okončao solidnu polusezonu u dresu Čukaričkog, gde je posle nekoliko meseci napornog rada pokazao da i dalje nije izgubio raskošni talenat koji ga je krasio. Na kraju krajeva, izborio se i za poziv u mladu reprezentaciju Srbije koja se nalazi na Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Bez obzira što Crvena zvezda na poziciji desnog ofanzivnog veziste ima već Plavšića, Ruiza i Srnića, realna mogućnost da neko od pomenutih napusti Marakanu tokom leta nameće upravi obavezu da dovede pravu zamenu, a to je upravo Nemanja Radonjić.

Podsetimo, u dosadašnjem prelaznom roku crveno-bele su već pojačali Marko Gobeljić (Napredak), Filip Stojković (Minhen 1860), Rikardinjo (Šerif) i Vujadin Savić (slobodan igrač).

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.