LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Miljenik Grobara SMUVAO ljubimicu Zvezdana Terzića (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE: Miljenik Grobara SMUVAO ljubimicu Zvezdana Terzića (FOTO)

Dugo su krili vezu.

Lazar Marković, bivši fudbaler Partizana, a sad zvanično član Liverpula, ne pruža partije na terenu kakve se od njega očekuju jer je zaljubljen - do ušiju. Povremeni reprezentativac Srbije u poslednje vreme ne može da se snađe na terenu, menja klubove, luta, a izgleda je razlog za to - Jovana Terzić. Atraktivna Jovana je inače rođena bratanica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdana Terzića, ćerka njegovog brata Dejana.

Jovana i Lazar su u višemečnoj vezi, i sudeći po zajedničkim fotografijama, ljubav cveta. Ostaje samo da se vidi gde će Lazar nastaviti karijeru, pošto sigurno neće ostati u Liverpulu, pa da zaljubljeni par napravi možda i korak dalje u ljubavi i počne da živi zajedno. Jovana je inače takođe sportistkinja, odbojkašica, igra za OAK Beograd.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.