Izvor: HotSport.rs, 21.Nov.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKOVIĆ: Ivanović i Kolarov su časni ljudi, ne rade za Terzića!

Posle fijaska reprezentacije Srbije protiv Danske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, mnogi su uperili prst u naše najiskusnije reprezentativce Branislava Ivanovića i Aleksandra Kolarova, optuživši ih da su pod „komandom“ Zvezdana Terzića „bušili“ nacionalni tim. U odbranu dvojice defanzivnih fudbalera stao je gen-sek FSS, Zoran Laković.

– Kad god da reprezentacija izgubi ili >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se nešto dogodi mediji lansiraju neku lažnu priču, kao što je ova da su Ivanović i Kolarov „bušili“ reprezentaciju. To nema veze sa istinom. Reč je o časnim ljudima koji godinama daju maksimum za Srbiju. Prošli su kroz sve reprezentativne selekcije i FSS ima potpuno poverenje u njih – rekao je posle žreba za četvrtfinale Kupa Srbije, Zoran Laković.
hotsport.rs

Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.