Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2017, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostadin Terzić imao saobraćajnu nesreću: Povređene dve osobe

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, doživeo je sinoć udes sinoć u Beogradu u kojem su povređene dve osobe.

Bivši dečko Anastasije Ražnatović upravljao je “golfom” i, prema prvim informacijama, prešao u suprotnu traku u Ulici Kralja Milana i tada udario u vozilo divljeg taksiste.

Taksista B.N. (45) i njegov putnik V. V. (31) su sa lakšim povredama odmah prebačeni na Urgentni centrar, gde im je pružena adekvatna medicinska nega.

Protiv Kostadina Terzića podneta je prijava u redovnom postupku, piše Kurir.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kostadin Terzić imao saobraćajnu nesreću: Povređene dve osobe

Izvor: Svet, 19.Feb.2017

Kostadin Terzić, sin Zvezdana Terzića, doživeo je sinoć udes sinoć u Beogradu u kojem su povređene dve osobe.. Bivši dečko Anastasije Ražnatović upravljao je “golfom” i, prema prvim informacijama, prešao u suprotnu traku u Ulici Kralja Milana i tada udario u vozilo divljeg taksiste.. Taksista...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.