Kanga završio odlazak iz Zvezde, ali mu je promena zakona pokvarila transfer!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2017, 07:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanga završio odlazak iz Zvezde, ali mu je promena zakona pokvarila transfer!

Jedan je od fudbalera na kom crveno-beli mogu da zarade solidan novac, a da je blizu odlaska sa Marakane potvrdio je i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

I to kada je govorio o potencijalnim odlascima stranaca iz Zvezde.

- U interesu im je da kvalifikacije odigraju što bolje. Donald je imao ponude iz Turske i belgije, Le talek iz Turske, Kanga je imao završen transfer u Kinu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << se promenio zakon tamo, videćemo narednih dana - rekao je Terzić.

Potom je nastavio o transfer politici.

Foto: Marko Todorović

- Žao mi je što smo sezonu potrošili, a nisu mlađi dobili veću minutažu. Manojlović, Ristić i Plavšić su odigrali veliki broj utakmica. Možda su moji zahtevi preveliki ali želeo sam da više igraju i Adžić, Račić i Vučićević. Božović je sagledavao stvari na drugi način, bio mu je važan mir u svlačionici, nije želeo skanjanjem starijih da napravi disbalans.

- Kad vodimo 3:0, odlučivao se da uvede starije zbog mira u svlačionici. I to poštujem, ali mi je žao jer sam najodgovorniji i moram da obezbedim prihode. Život u Zvezdi košta 30.000 evra na dnevnom nivou, 12 miliona godišnje. Sada imamo Adžića, Račića i Vučićevića. Stojanovića povlačimo iz Bežanije gde je imao izvanrednu sezonu. Na pripreme će ići i Luka Ilić, Velja Nikolić, Dejan Joveljić, Aleksa Terzić i Jug Stanojev.

- I uvek dvojica ili trojica moraju biti na terenu, to mora da bude praksa Zvezde dok god se finansijski ne oporavi. Što se konkretnih ponuda tiče, prelazni rok svuda počinje tek 1. jula i traje dva meseca. Ima interesovanja, pre svega za Ristića, Plavšića, Manojlovića, Kangu i Donalda. Ali, kad nema rezultata i interesovanje opada.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.