Još 7 dana, još samo 7 dana: Muče ne može da dočeka da ode iz Zvezde i Beograda!

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 7 dana, još samo 7 dana: Muče ne može da dočeka da ode iz Zvezde i Beograda!

Pablo Muče broji dane do odlaska iz Zvezde, ali bukvalno! Argentinac, koji je došao na Marakanu kao jedno od najvećih pojačanje totalno je razočarao i navijače i stručni štab i upravu kluba i ekspresno će se vratiti u domovinu.

Bio je na meti kritika i Grofa Božovića zbog aktivnosti na društvenim mrežama, zato što je na dan utakmice Zvezde objavljivao slike sa gostovanja u Zagrebu. Očigledno da je rastanak blizu, a to su nedavno potvrdili i generalni i sportski direktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Zvezde, Zvezdan Terzić i Blažo Raosavljević, koji su istakli da je Muče korektan što se tiče finansijskih otpisa oko raskida ugovora.

Mučeu se takođe nije previše dopalo u Beogradu, pošto je počeo i da odbrojava na Tviteru dane do odlaska.

- Sedam dana, još samo sedam dana - napisao je Muče.

7 días si si tan solo 7 días !!!!

— Pablo Mouche (@pmouche_oficial) December 9, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.