Izvor: Danas, 14.Avg.2014, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugovi još koče licence

Beograd - Zvezdan Terzić, vršilac dužnosti generalnog sekretara u Crvenoj zvezdi, s ovlašćenjima sportskog direktora i predsedničkim ingerencijama u upravi šampiona Srbije, obećao je nedavno da će sva devetorica fudbalera dovedena u još nezavršenom letnjem prelaznom roku dobiti licence do 31. avgusta, ali kako trenutno stoje stvari novajlije će morati da preskoče i meč drugog prvenstvenog kola s Jagodinom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << />
Uprava crveno-belih pokušava na razne načine da ubedi svoje neisplaćene bivše igrače da im je u interesu i bilo bi lepo da prezaduženom klubu oproste ugovorima zagarantovan novac ili makar još jednom pređu preko neispunjenih obećanja, pristanu na nova odlaganja ili otplatu po ratama. Neke informacije kažu da su Marko Vešović, Mendeš Kadu i Marko Mirić blizu toga da "legnu na rudu", pošto su Nikola Maksimović, Uroš Ćosić i Srđan Mijailović izgleda već pristali da još jednom progledaju kroz prste upravi bivšeg prvaka Evrope i sveta. Posao doskorašnjem predsedniku OFK Beograda i prvom čoveku Zajednice klubova Jelen Super lige i njegovoj desnoj ruci, potpredsedniku Slaviši Kokezi, plan međutim kvare Aleksandar Pantić i imenjak mu Kirovski. Nekadašnji bek i golman žele odmah i sav novac, jer imaju pravo na to.

- Izvešćemo tim koji je pobedio niški Radnički na startu lige. Jedan ispit je položio, nadam se da će i drugi. Nadam se i da će uprava pre ili kasnije uspeti da izdejstvuje dozvole za novajlije, od kojih mnogo očekujemo. Dotle će momci da rade kao da će sutra moći da igraju za bodove - prilagođava se aktuelnoj situaciji trener branioca titule Nenad Lalatović.

Kao što mora da traži novog kapitena i drugo rešenje na poziciji zadnjeg veznog, jer Nenada Milijaša samo lekarski pregledi i potpis dele od transfera u Manisu. S tim što su Turci pristali da ga ostave Zvezdi za ovo i sledeće superligaško kolo.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Jagodina

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.