Đurovski besan na Mažića, tvrdi da je Zvezda najbolji tim u zemlji!

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2017, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurovski besan na Mažića, tvrdi da je Zvezda najbolji tim u zemlji!

Trener Crvene zvezde na vanrednoj konferenbciji za medije ''otvorio dušu'' posle poraza u finalu Kupa i poručio da crveno-beli nisu mogli protiv 12 igrača.

Posle generalnog direktora Zvezdana Terzića, novinarima se na vanrednoj konferenciji za medije obratio i trener Boško Đurovski.

''Hteo bih da čestitam našim navijačima na izvanrednoj igri svih 90 minuta. Nažalost, ne može se igrati protiv 12 igrača. Ja sam došao u Zvezdu 1976. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mene su učili Bora Kostić, Šekularac, Stanković i svi ostali da igramo i pobeđujemo. Zvezda mora da igra i pobeđuje, ali nismo naučeni da igramo protiv 12 igrača. (viče)

Ja se izvinjavam što govorim ovakvim tonom, ali kada vas sudija pokrade, kada vam uništi samopouzdanje, odnosno kada protivniku da samopouzdanje, nesvirajući par faulova pre toga...

Ja ne znam koliko ćemo dogurati ovako... Ja sam ponosan jer smo pokazali da smo najbolji tim u zemlji''
, izjavio je Đurovski.

Posle onoga što je ekipa iz Ljutice Bogdana večeras pokazala, Đurovski je optimista i veruje da će Zvezda opet biti ''ona prava''.

''Ja vam kažem, ne može ekipa da igra svih 90 minuta kao prvih pola sata. Hoću da kažem da smo pokazali da smo bolji tim, pogledajte posed, faulove koje smo napravili mi i oni. Partizan je igrao svoju igru i mi smo to znali. Svesno smo ulazili u rizik. Samo je potrebno da ovako nastavimo i Zvezda će biti ona prava'' zaključio je Đurovski.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Boško Đurovski besneo i vikao: Pokradeni smo, ne može se protiv 12 igrača! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2017

Trener Crvene zvezde Boško Đurovski besneo je na vanrednoj konferenciji na stadionu u Ljutice Bogdana, posle poraza od Partizana sa 1:0 u finalu Kupa Srbije...- Još davne 1976. su me učili Đorić, Ostojić, Milićević, Bora Kostić, Šekularac, Branko Stanković, da igram i pobeđujem. Zvezda mora...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.