Alarm na Marakani! Zakazana hitna sednica UO!

Izvor: Sportske.net, 01.Avg.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarm na ''Marakani''! Zakazana hitna sednica UO!

Najnoviji neuspeh fudbalera Crvene zvezde izazvao je hitnu reakciju čelnih ljudi kluba, koji su zakazali vanrednu sednicu Upravnog odbora.

I dok generalni direktor Zvezdan Terzić tvrdi kako Zvezda ima ''najboljeg trenera'' i ekipu kadru da osvoji šampionsku titulu ove sezone, fudbaleri crveno-belih na terenu od početka sezone ne pokazuju ništa što bi potvrdilo ove optimističke ocene.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sezona polako odmiče, a Zvezda još uvek ne pruža partije kakve od ekipe sa šampionskim ambicijama treba da se očekuju.

Koliko god da u Zvezdi kritikovali Tomislava Karadžića, prozivali ''večitog rivala'' i osporavali njegove titule iz proteklih sezona, ljutili se na novinare, oni više ne mogu da nađu opravdanje za veoma loš učinak ekipe od starta noeog šampionata.

To su sinoć konačno prepoznali i navijači Zvezde, ili bar deo njih, koji su skandiranjima ''Uprava napolje'', podsetili ljude koji vode njihov klub da pravi problem zapravo leži u njihovom dvorištu.

Dva kiksa su već upisana, protiv Metalca (0-0) i sinoć protiv Radničkog na ''Rajku Mitiću'' (1-1), uz pobedu nad OFK Beogradom (6-2), koja je izazvala pravu buru u domaćoj javnosti, zbog sumnji u namešten ishod meča, kao i ekspresnu eliminaciju sa evropske scene, u dvomeču sa Kairatom (0-2 i 1-2).

Posle svega ovoga, iz Zvezde danas stiže vest da je uprava za nedelju u 13 časova zakazala hitnu sednicu Upravnog odbora, kojoj bi trebalo da prisustvuje i trener Miodrag Božović.

Do tada, prema informacijama ''Tanjuga'', iz uprave crveno-belih se neće oglašavati.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.