Zvezdanova strana priče: Malo sam zagalamio i otišao! Jesam diskvalifikovan, ali ću se vratiti!

Izvor: Svet, 31.Avg.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdanova strana priče: Malo sam zagalamio i otišao! Jesam diskvalifikovan, ali ću se vratiti!

Zvezdan Anđić, suprug pevačice Tine Ivanović jutros je pobegao iz bolnice u Barajevu i automatski disfalifikovan iz rijalitija.
Nakon žurke na imanju, Zvezdan je odveden kod lekara u Barajevo, kako bi mu pregledali otvorenu ranu na nozi koja je nastala pre ulaska na imanje.
Sve je bilo uredu do jednog momenta kada je Zvezdan skočio sa kreveta, nasrnuo na reporterku “Pinkove” produkcije i pobegao u nepoznatom pravcu pored obezbeđenja koje je ostalo u čudu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << /> Automatski je diskvalifikovan.
Novinari su pozvali Zvezdana da vide o čemu se radi i evo šta je on rekao:
“Nisam pobegao sa “Farme”, nego nisam hteo da se uradi zahvat na mojoj povređenoj nozi u Barajevu, kada mi je doktorka koja je došla na imanje odredila VMA ili Klinički centar. Tada sam se posvađao sa ljudima iz zadruge što nisu ispoštovali dogovor koji sam postigao sa doktorkom koja je zadužena za nas sa imanja. Malo sam zagalamio na ljude koji su me vozili, okrenuo se, zaustavio vozilo koje me prevezlo do Beograda i došao na kliniku kod proverenih doktora”, kaže Zvezdan.
Na pitanje da li je zaista došlo do obračuna sa reporterkom produkcije, on kaže:
“Fizičkog kontakta nije bilo, samo sam vikao na čoveka koji je pokušao da me ubedi da ipak odem u Barajevo”, rekao je za Blic.
Iako je produkcija najavila da će da ga tuži, te da nema povratka, Zvezdan ipak tvrdi drugačije.
“Jesam diskvalifikovan, ali ću se vratiti.”
Pogledaj vesti o: Zvezdan Anđić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nisam nikog napao, vraćam se u "Farmu"!

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2015, 14:30

Zvezdan Anđić, suprug pevačice Tine Ivanović koji je jutros pobegao iz bolnice u Barajevu i pritom fizički napao reporterku TV Pink, izbačen je, posle svega, iz rijalitija Farma, a sada iznosi svoju verziju dramatičnog događaja. Posle žurke na imanju, Zvezdan je odveden kod lekara u Barajevo,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.