Zvezdan se vraća na “Farmu” da se osveti Maji: Vadila mi je oči, od moje žene pravila ku*vu!

Izvor: Svet, 02.Sep.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdan se vraća na “Farmu” da se osveti Maji: Vadila mi je oči, od moje žene pravila ku*vu!

Muž Tine Ivanović, Zvezdan Anđić, navodno će se vratiti na “Farmu 6” samo da bi se obračunao sa učesnicom rijalitija Majom Nikolić.
Zvezdan Anđić, koji je u ponedeljak diskvalifikovan iz rijalitija, a onda operisan zbog povrede noge, spreman je da se vrati na “Farmu” čak i sa nogom u gipsu, kako bi se osvetio Maji, koja je žestoko izvređala njegovu ženu, folk pevačicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Tinu Ivanović.
Upašću na imanje samo da izljubim sve farmere, pa neka me uhapse”, priča Anđić za “Kurir” i dodaje:
Dok sam ja živ, za mene Maja Nikolić ne postoji. Vadila mi je oči, maltretirala me psihički, a od moje žene je pravila ku*vu. To nisam mogao da podnesem, jer moja žena nije to. Tina će da je tuži za sve uvrede, a ja bih je nokautirao da nije žensko”, izjavio je ogorčeni Zvezdan.

Zvezdan priznaje da je izgubio živce zbog Maje i da se jedino kaje što joj je opsovao majku, ne znajući da je mrtva i da bi joj se jedino zbog toga izvinio.
Kristijana Golubovića i Radašina je posebno izdvojio kao dobre i časne ljude.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Anđić,   Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdan se vraća na “Farmu” da se osveti Maji: Vadila mi je oči, od moje žene pravila ku*vu!

Izvor: Scandal.rs, 02.Sep.2015

Muž Tine Ivanović, Zvezdan Anđić, navodno će se vratiti na “Farmu 6” samo da bi se obračunao sa učesnicom rijalitija Majom Nikolić...Zvezdan Anđić, koji je u ponedeljak diskvalifikovan iz rijalitija, a onda operisan zbog povrede noge, spreman je da se vrati na “Farmu” čak i sa nogom...

Nastavak na Scandal.rs...

Zvezdan: Upašću na Farmu, pa nek me hapse!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015

Zvezdan Anđić poručuje da se vraća se na "Farmu“ da bi se obračunao sa Majom Nikolić!..Suprugu pevačice Tine Ivanović, koji je u ponedeljak najpre diskvalifikovan iz rijalitija, a zatim hitno operisan na privatnoj klinici, đavo nije dao mira jer je vatrena Nišlijka ozbiljno udarila na njegovu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.