Propao projekat zajedničke dvorane večitih, traži se nova opcija za Zvezdu i Partizan

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propao projekat zajedničke dvorane večitih, traži se nova opcija za Zvezdu i Partizan

Ministar za omladinu i sport Srbije Vanja Udovičić rekao je da je zajednička hala za košarkaše Crvene zvezde i Partizana neustvari plan, ali da će se ubuduće gledati da se pronađe opcija za taj projekat.

"Taj projekat je neostvariv i preskup za okvire u kojima se sada krećemo. Želja je da se nadje novo mesto jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << košarka i dva naša najveća kluba zaslužuju to. Želja je da se prave nacionalni centri, napravljen je za gimnastiku, dobićmo za atletiku, fudbal već ima, u planu je za vaterpolo i odbojku. Takodje, renovirana je dvorana na Banjici, obezbedili smo da rukometne mladje kategorije mogu tamo 40 godina da treniraju, a revizalitacijom Karataša svi manji sportovi imaće gde da se razvijaju, ali i da dolaze drugi i na taj način se razvija i sportski turizam u Srbiji", istakao je Udovičić.

Postojao je projekat kojim bi se izgradila hala u kojoj bi igrali i Partizan i Zvezda, ali priča nikada nije došla do tačke na kojoj bi se stvarno raspravljalo o tome.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Fudbal,   Vaterpolo,   Odbojka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.