Ona je za Zvezdu, a on za Partizan...

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je za Zvezdu, a on za Partizan...

U domu naših sjajnih sportista, Zvezda – Partizan 1:1.

Ovako se kad nas gleda derbi i navija 😁😃 jos malo mi treba da je preobratim 😂 @ica_silverlady ⚫️⚪️ pic.twitter.com/Dz6tju2pPr

— Danilo Andjusic (@Djusa33) April 19, 2015

Ona je za Zvezdu, on za Partizan.

U domu naših sjajnih sportista nije ratno stanje, naprotiv. Zaljubljeni par, Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, prati i četvrtu utakmicu između >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Crvene zvezde i Partizana.

Ivana, naša srebrna olimpijka u streljaštvu, navija za crveno-bele, Danilo, bivši reprezentativac Srbije je, logično, uz klub za koji je nastupao, uz crno-bele. I, kako je napisao na Twitteru, tvrdi da će uskoro uspeti da je preobrati da i ona počne da navija za Partizan.

Između redova, shvatili smo njihovu poruku: Navijajte za svoj klub, ali se i volite.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Twiter

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.