Funkcioner Vojvodine: Pustićemo Zvezdu

Izvor: RTS, 23.Apr.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner Vojvodine: Pustićemo Zvezdu

Jedan funkcioner FK Vojvodina revoltiran šovinističkom pesmom navijača Partizana zapretio je tokom meča dva tima u Humskoj da će Novosađani zbog toga "pustiti Zvezdu u narednom kolu".

Na jutjubu se pojavio snimak gde se jasno čuju ove reči, ali se ne zna ko ih izgovara.
Prethodno je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev izjavio za portal Mondo da je to rekao jedan funkcioner Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ali da mu ne zna ime.
Rukovodstvo Novosađana napustilo je svečanu ložu stadiona u 69. minutu utakmice nakon pesme "Pola Mađar, pola ustaša", a klub se potom obratio i saopštenjem.
Partizan je u derbiju 2. kola plej-ofa Superlige savladao Vojvodinu 1:0, dva tima sastaju se u sredu u Novom Sadu u prvom meču polufinala Kupa Srbije, a Novosađani narednog vikenda u prvenstvu gostuju Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ILIEV GOVORIO ISTINU: Funkcioner Vojvodine je zaista rekao da će pustiti Zvezdu, snimak to potvrđuje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 23.Apr.2017

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je po svemu sudeći govorio istinu pošto se pojavio snimak iz svečane lože stadiona u Humskoj koji to potvrđuje Mnogo prašine se podiglo oko jučerašnjeg derbija između Partizana i Vojvodine. Novosađani su uvređeni zbog pogrdnog...

Nastavak na Večernje novosti...

Pretnja Partizanu: Zbog pesme pustićemo Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2017

Jedan funkcioner FK Vojvodina revoltiran šovinističkom pesmom navijača Partizana zapretio je tokom meča dva tima u Humskoj da će Novosađani zbog toga "pustiti Zvezdu u narednom kolu"...Na jutjubu se pojavio snimak gde se jasno čuju ove reči, ali se ne zna ko ih izgovara...Prethodno je sportski...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.