Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Đorđe Gagić ipak stiže u Zvezdu?

Čelnici Crvene zvezde tokom prošle sezone pokušali su, istina bez uspeha, da angažuju tadašnjeg centra Partizana i reprezentativca Srbije, Đorđa Gagića.Ipak, kao što je poznato, od tog posla nije bilo ništa, a visoki košarkaš je, nakon raskida ugovora sa crno-belima, produžio u Tursku.
U tim trenucima oko tog potencijalnog transfera podiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se dosta prašine, trener crno-belih Duško Vujošević nije bio preterano oduševljen što je Gagić zatražio raskid ugovora zbog dugovanja kluba, a sve se završlo njegovim odlaskom u Gacijantep.
Ipak, kako prenose Sportske.net ovaj košarkaš ponovo je na radaru čelnika tima sa Malog Kalemegdana.
Sasvim sigurno, navijačima Partizana odlazak Gagića u tabor najvećeg rivala ne bi nešto preterano prirastao za srce, pa ostaje da se vidi hoće li se ovaj pouzdani centar ipak odlučiti za ovaj korak.
The post BOMBA NA MALOM KALEMEGDANU: Đorđe Gagić ipak stiže u Zvezdu? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGLE ŠUŠKE: Gasprom uplatio Zvezdi novac, pare se troše na pojačanja i plate

Izvor: HotSport.rs, 02.Avg.2015

Ruski naftni gigant, kompanija “Gasprom” uplatila je novac na žiro-račun najtrofejnijeg srpskog kluba, Crvene zvezde.. . Kako prenose “Novosti”, čelnici crveno-belih su od ovog jutra bogatiji za sumu od 250.000 evra.. Ova suma stiže na ime dodatnih milion evra koje se ova kompanija opredelila...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.