Anđušić baš naoštren pred Zvezdu i to je svima stavio do znanja!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Mar.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđušić baš naoštren pred Zvezdu i to je svima stavio do znanja!

Ako košarkaši Crvene zvezde žele plasman u Top 8 Evrolige prvi uslov za to je pobeda protiv Uniksa u petak pred svojim navijačima.

Ruski tim je odavno izgubio sve šanse da se plasira u doigravanje, ali je za svakog nezgodan rival sa uvek opasnim Lengfordom.

Ipak, za navijače crveno-belih interesantan će biti jedan drugi igrač gostiju - Danilo Anđušić.

Zna se i zbog čega.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Bivši bek Partizana je od ove sezone, koju je počeo u Parmi, član Uniksa i sudeći prema "tvitu" koji je "okačio" ne može da dočeka da ponovo istrči pred beogradsku publiku, pa makar to bila i ona koja njemu nikako nije naklonjena.

- Prvi put igram Evroligu u Srbiji od odlaska iz Partizana! Ne mogu da dočekam da se vratim u moj grad! Idemo da pobedimo - poručio je Anđušić.

First time playing @EuroLeague in Serbia, since I was in @PartizanBC ! Can't wait to be back in my city! Let's get this win @unicsbasket pic.twitter.com/2O0X4eo1Jw

— Danilo Andjusic (@Djusa33) March 29, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

OGLASIO SE BOBI: Marjanović ima poruku za navijače Crvene zvezde! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2017

Boban Marjanović polako gradi karijeru u NBA ligi, ali ujedno i prati partije svog bivšeg kluba, Crvene zvezde, u Evroligi.. Upravo je srpski gorostas poslao poruku navijačima crveno-belih, koje je pozvao da sutra od 19 časova napune beogradsku „Arenu“ i tako pomognu timu u borbi za plasman među...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.